• :
  • :
  • 欢迎来到SCR99 |马来西亚网上赌场|新加坡网上赌场|马来西亚体育博彩|马来西亚真人娱乐场投注|马来西亚在线老虎机| 4D彩票 |新加坡在线体育博彩|新加坡网上赌场|新加坡在线插槽|新加坡4D在线

Cara-cara menang Tembak Ikan / Ocean King|cn

Cara-cara menang Tembak Ikan / Ocean King
[ 01-01-2018 ]
Cara-cara menang Tembak Ikan / Ocean King

Ocean King 2 / Tembak Ikan – Monster’s Revenge yang baru dan boleh didapati di SuncityMobi adalah merupakan permainan ikan 6 pemain yang telah menjadi kejayaan yang gemilang di kalangan pemain yang kagum dengan prestasi permainan terdahulu, Ocean King.

Komponen utama permainan ini ialah skrin yang menyokong grafik permainan yang memberikan perasaan dan warna baru kepada watak dan tahap permainan dan ditambah dengan ketenangan dan terperinci. Permainan ini sangat menarik dan dipenuhi dengan aksi dan sama seronok untuk orang yang menyaksikan permainan dan orang yang bermain permainan ini. Setiap tahap memberikan cabaran baru dan berbeza dimana membuatkan permainan ini menarik di setiap tahap.

 

Ciri-ciri baru Tembak Ikan

Ocean King 2 (Tembak Ikan) telah mengekalkan semua ciri permainan asal termasuk Overlord Whale, Chain Lightning dan sebagainya. Terdapat banyak karakter dari permainan asal yang kembali, lebih kurang dalam 16 karakter. Terdapat beberapa permainan mini, karakter dan juga ciri-ciri yang telah ditambah kepada Ocean King 2 supaya pemain dapat pakej lengkap. Dengan kawalan permainan yang sama dan kesan peralihan, pemain Ocean King akan merasa sangat biasa untuk memainkan versi sekuel juga.

Antara watak-watak yang kembali di Ocean King 2 (Tembak Ikan) yang disukai pemain ialah Snapper dan Whale Killer. Bersama dengan watak-watak yang kembali, pemain juga boleh memilih untuk bermain dengan watak-watak yang yang baru diperkenalkan seperti Giant Fish dan Fire Dragon.

Ciri baru dan bertambah baik BOSS adalah pembuka mata untuk semua yang ingin bermain Ocean King 2: Revenge Monster. Ciri baru ini membawa empat karakter yang disebut di atas ke dalam permainan. Kesemua karakter boleh dipilih pemain apabila mereka menghidupkan permainan. Dan dengan watak-watak baru, maka ada senjata baru. Ocean King 2 (Tembak Ikan) mempunyai tiga senjata hebat yang boleh digunakan oleh mana-mana pemain di mana-mana peringkat dan tahap permainan bersama-sama dengan Lock Gun, Gun Tube dan Fish Net yang sudah biasa digunakan. Senjata baru ini adalah sempurna untuk menembak ikan yang lebih besar dan mempunyai banyak masa / wang untuk melakukannya. Senjata-senjatanya adalah:

Drill Cannon – meriam ricochets ada di sekitar skrin permainan menyebabkan kerosakan kepada segala sebelum itu dan kemudian berhenti bergerak untuk meletup.

Flamestrike De-Buff – Senjata ini muncul secara rambang dan datang dengan had masa di mana pemain harus menggunakannya untuk mendapatkan lanjutan masa penangkapan atau skor gandaan untuk menangkap atau membunuh ikan.

Chain Explosion Crab – Ini adalah versi pembaikan Old Crab yang lama dengan tiga kali letupan dan kelajuan yang sama. Dengan had maksima x10 kredit, senjata ini dapat mengalahkan kesemua ikan di sekitarnya.

 

Cara Menang Permainan mini Fish Hunter Game

Ocean King 2 (Tembak Ikan) menawarkan permainan mini baru yang menakjubkan yang dikenali sebagai Battle in the Golden City. Pemain boleh bermain permainan mini ini tanpa sebarang kos tambahan di mana mereka dalam tempoh masa yang telah ditentukan mestilah menangkap ikan dan akan diikuti dengan pilihan pemarkahan yang tidak terhad. Selain itu, mereka juga akan mendapat ganjaran yang menarik dan lain-lain yang boleh digunakan dalam permainan utama.

Permainan Tembak Ikan ini mempunyai banyak ciri yang boleh dilaraskan menggunakan penyelaras untuk menjadikan Ocean King 2 lebih sesuai dengan lokasi yang ada seperti kesan bunyi, batas masa menembak, ciri pembayaran, muzik latar belakang, kemungkinan, tahap peluang dan sebagainya. Dengan permainan pertama yang sangat popular di arked dan kasino di seluruh dunia, orang ramai mempunyai harapan yang tinggi terhadap Ocean King 2 baru. Ini kerana ia menarik perhatian pemain setiap hari dengan bayaran, senjata dan ikan yang lebih baik